sâmbătă, 16 aprilie 2011

Dacia Simfonia Lalelelor

Dacia, cel mai important angajator din judetul Arges, sustine si in acest an „Simfonia Lalelelor”, eveniment organizat de Consiliul Local si Primaria Municipiului Pitesti in perioada 15 – 17 aprilie 2011. „Simfonia Lalelelor” cuprinde o serie de manifestari culturale, sportive si comerciale printre care traditionala expozitie florala la „Casa Cartii”. O flota Dacia formata din trei Duster, un Sandero si un Logan MCV va fi la dispozitia organizatorilor pe tot parcursul desfasurarii evenimentelor.

"Povestea Dacia a inceput aici, la Pitesti. Ne bucuram ca un brand care a crescut atat de mult, mai ales pe plan international, sustine Simfonia Lalelelor, eveniment traditional al comunitatii locale. Suntem mandri ca Dacia Duster, cel mai recent model produs la Mioveni, va deschide pentru al doilea an consecutiv Parada Florilor vineri, 15 aprilie," a declarat Tudor Pendiuc, Primarul orasului Pitesti.

In acest an, in mod exceptional, Dacia va sprijini si organizarea unui concert Phoenix in cadrul „Simfoniei Lalelelor”. "Suntem mandri sa sustinem cel mai important si totodata cel mai cunoscut eveniment care are loc anual la Pitesti. Cei peste 14.000 angajati Dacia de pe platforma de la Mioveni reprezinta tot atatea motive pentru implicarea noastra in comunitatea locala. In al optulea an de cand suntem parteneri ai Simfoniei Lalelelor am decis sa oferim pitestenilor si un regal muzical, sub forma unui concert sustinut de trupa Phoenix impreuna cu Orchestra Filarmonica Pitesti," a declarat Anca Oreviceanu, Director Comunicare Dacia.

Spectacolul, intitulat „Symphoenix”, ii are ca invitati pe soprana Irina Baiant si pe Moni Bordeianu si va avea loc in data de 16 aprilie, in Piata Primariei (Vasile Milea) din centrul orasului. „Simfonia Lalelelor” este un eveniment traditional al orasului Pitesti, aflat acum la a 34-a editie.

via: dacia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu