joi, 28 aprilie 2011

Marele Premiul al Timişoarei

Ziua de 30 aprilie se anunţă a fi una extrem de importantă pentru lumea motorsportului din vestul ţării. E o premieră ca în aceeaşi zi, judeţul Timiş să găzduiască două competiţii distincte. Cu alte cuvinte, de toate pentru toţi sau pentru toate gusturile.



Regal automobilistic peste numai o săptămână în judeţul Timiş. În 30 aprilie sunt programate, în locaţii diferite, două raliuri importante. Este vorba de Marele Premiu al Municipiului Timişoara, etapă judeţeană, şi Rally-Sprint-ul Tomeşti, rundă a regionalul de raliuri.

La câţiva kilometri de Timişoara, pe platforma Iveco de pe Calea Şagului, se va desfăşura etapa a III-a din Campionatul de Automobilism Timiş 2011. Denumită Marele Premiu al Municipiului Timişoara şi organizată de CAK Timiş şi ACR Timiş, cursa se va desfăşura practic în regim de circuit.

Înscrierile vor avea loc astăzi şi mâine. Sâmbătă, între orele 8-9.30 au loc verificările tehnice, iar de la ora 10 este programat startul. La karting, startul va avea loc de la ora 13.00. Afişarea rezultatelor se va face la ora 16.30, iar festivitatea de premiere la ora 17.00.

„Va fi un spectacol, pentru că este gândit ca un circuit de viteză. Vor pleca de la start doi concurenţi, la o distanţă de 15 secunde. Sunt două manşe a câte trei ture”, a mai spus Ladislau Giurisici. La concurs au fost invitaţi şi echipaje din Serbia şi Ungaria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu