vineri, 8 aprilie 2011

Isarescu: Dacia Duster merge bine

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu este multumit de Duster-ul pe care il conduce, chiar daca masina devine galagioasa la viteze mai mari.

"Duster merge bine. La viteza mare e putin mai galagios, dar eu nu merg cu viteza mare. Asa cum am spus ma grabesc incet", a spus Isarescu, intrebat de Mediafax despre cum se comporta modelul Duster pe care il foloseste in ultima perioada.

De aproximativ o luna, guvernatorul BNR si ceilalti membri ai conducerii executive a bancii centrale merg cu autotusime de teren Duster, dar utilizeaza in continuare vehiculele de clasa premium din dotare pentru actiunile care presupun protocol de nivel inalt.

La inceputul anului, BNR a achizitionat prin leasing pe patru ani, o flota de 50 de masini de teren Duster, contract in valoare de aproximativ un milion de euro.

Achizitia de autoturisme de teren a fost realizata in urma unei licitatii publice castigate de Operational Autoleasing, care a oferit cel mai mic pret. Autovehiculele sunt versiuni Laureate (clasa superioara), 1,5 dCi 4X4 cu 110 CP.

Vehiculele livreate BNR dispun de toate optiunile oferite de producator (full options), dar nici una dintre masini nu a fost echipata cu dotari speciale, fiind masini de serie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu