duminică, 29 august 2010

Sibiu Auto Moto Show 2010

Evenimentul Sibiu Auto Moto Show este organizat de catre Asociaţia Club Sportiv Midnight Racers Romania Filiala Sibiu, revista Auto Sibiu Magazine si emisiunea Auto Sibiu Show pe 28 - 29 august 2010.
Evenimentul se desfasoara in parcarea Salii Transilvania incepand cu ora 10:00.



In cadrul evenimentului vor exista pe langa standuri de prezentare din domeniul auto moto (firme de tuning, service-uri, motoare si atv-uri) si un traseu pe care isi vor demonstra indemanarea cei de la Crazy Bike si Territory. In afara de acestea organizatorii ofera vizitatorilor posibilitatea de a inchiria kart-uri de strada si de a-si testa indemanarea cu propriu motor enduro sau atv pe traseul amenajat.

Atat motoarele cat si masinile expuse in cadrul expozitiei se vor intrece la categoriile : „Cel mai bun interior”, „Cel mai bun exterior”, „Cele mai frumoase jante”, „Cel mai bun motor”, “Cea mai frumoasa vopsea” ,” Cea mai buna masina autohtona”,” Cea mai buna setare audio”, ” Cea mai buna masina clasica”, “Cea mai buna masina de raliu”, ” Cea mai extravaganta masina”, “Cel mai frumos motor”, ” Cel mai bun motor unicat”, ” Cel mai bun atv”, ” Cea mai buna masina de teren” si, nu în ultimul rând, se vor lupta pentru titlul de „Cea mai frumoasa masina a show-ului”.

Printre vedetele evenimentului se numara Lamborghini Murcielago, Mitsubishi Eclipse, precum si un adevarat Musclecar american, Ford Mustang GT 500.

Pe parcursul celor 2 zile vor avea loc demonstratii de burnout.


Tot in cadrul acestui eveniment
Auto Sibiu Magazine organizeaza cel mai tare concurs de miss al verii ! Fetele finaliste vor fi prezente in cadrul evenimentului Sibiu Auto Moto Show !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu