joi, 27 octombrie 2011

IN curand vizite la DACIA si pentru publicul larg !



La sfarsitul lunii iunie 2011, Dacia a inaugurat o modalitate de vizite inedita in Romania si in Grupul Renault: un trenulet de vizite destinat in principal angajatilor si familiilor acestora. Trenuletul este format dintr-un vehicul electric si un vagonet cu o capacitate de 17 locuri (din care unul apartine insotitorului de grup). Traseul complet al unei vizite cu trenuletul dureaza doua ore, iar vizitatorii beneficiaza de un ghid audio cu informatii despre fiecare departament.

Vizita incepe in departamentele Presaj, Caroserie si Montaj General (zone de activitate din perimetrul Uzinei Vehicule Dacia) si continua la Expeditii Vehicule (Directia Logistica Centrala) si la Uzina Mecanica si Şasiuri Dacia (Motoare, Cutii de viteze TL, Sudura/Presaj/Şasiuri, Aluminiu).

Acest demers face parte din planul de comunicare in intern al companiei.
În ultimii opt ani, peste 14 000 de persoane au vizitat uzina.

Cifrele inregistrate de la lansarea trenuletului au demonstrat ca a fost o idee de succes. De la lansarea operatiunii cu trenuletul, la sfarsitul lunii iunie, si pana la mijlocul lui octombrie, peste 1200 de persoane au vizitat uzinele Dacia cu trenuletul, din care aproape 1000 persoane sunt angajati si membri ai familiilor acestora. Cel mai tanar vizitator are 10 ani, iar cel mai varstnic 83 de ani.

Vizitele cu trenuletul functioneaza dupa programul: 9:15-11:15, 12:30-14:30, 15:30-17:30, 18:00-20:00. Angajatii care doresc se pot inscrie si isi pot inscrie membrii familiilor la persoanele special desemnate in fiecare departament al uzinelor.

sursa: dacia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu