duminică, 23 octombrie 2011

Campionatul Regional de RallySprint 2011 – Etapa 5 Paulis-Cladova



Campionatul Regional de Rally Sprint 2011 revine în judetul Arad, la Cladova pt a 2-a oara in acest an. Sâmbătă 29 octombrie 2011 pe drumul comunal DC69 ce leaga DN7 de Cladova se va desfasura cea de-a cincea etapa din cadrul Campionatu...lui Regional de Rally Sprint 2011. Intrecerea va incepe de la ora 8.00 odata cu prezentarea concurentilor şi verificarile tehnice. La ora 8.30 se va efectua sedinta tehnica urmand ca la ora 9.00 sa se desfasoare recunoasterile de traseu. La orele 10.00 se va da startul primei masini în concurs.
Masinile prezente la start vor fi dotate cu toate echipamentele de siguranta (rollbar, casca, combinezon) şi vor fi compuse din pilot şi copilot. Concursul va consta din parcurgerea de 3 ori a traseului în ambele sensuri cu regrupare in zona de finish, în total 6 probe speciale (PS). Astfel, dupa parcurgerea PS1 (Cladova-DN7) se va efectua regruparea in zona de sosire, urmand ca dupa sosirea ultimului concurent sa se desfasoare PS2 în sens invers. PS3, PS4, PS5 şi PS6 se vor desfasura dupa acelasi format, fiind urmate de afisarea rezultatelor şi premierea concurentilor la Primaria Paulis.
Anuntam pe aceasta cale locuitorii din zona şi turistii, ca pe parcursul desfasurarii competitiei (orele 8.00 – 17.00) drumul comunal DC69 (DN7-Cladova) va fi inchis circulatiei, existand 2 intervale orare intre PS2 şi PS3 (în jurul orelor 11.00, pentru o jumatate de ora), respectiv PS4 şi PS5 (în jurul orelor 13.30, tot pentru o jumatate de ora) cand se va permite trecerea inspre şi dinspre Cladova. Organizatorii va multumesc pentru intelegere.
Parcul de service va fii situat la capatul localitatii Cladova (capatul drumului DC69), concurentii parcurgand localitatea in regim de etapa pt a lua startul in PS1 la iesire din Cladova in sensul de mers catre DN7. La intersectia cu DN7 va avea loc o regrupare inainte de PS2. Prima bucla se incheie in parcul de service de 20min urmand inca 2 bucle in acelasi format.

VSS Racing Club

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu