vineri, 11 februarie 2011

Dacia Duster castiga AUTOVOT 2011

Dacia Duster este primul model românesc care se impune în cei cinci ani de existenţă a competiţiei AUTOVOT .



A cincea ediţie a celui mai important concurs de tip Maşina Anului din internetul românesc a ajuns la final. Publicul din România a ales cele mai apreciate maşini lansate în România în cursul anului anterior. În urma celor trei săptămâni deschise votului în ediţia 2011 a concursului Autovot, 5432 de fani ai paginii oficiale Automarket.ro de pe Facebook au decis: Dacia Duster este Marele Câştigător Autovot 2011!
AUTOVOT 2011 este primul top auto din România construit integral de public şi cuprinde trei categorii:GENERAL (Maşina Autovot 2010), BEST DESIGN (Design) şi BEST BUY (Raport calitate-preţ). În competiţia de anul acesta au participat 36 de modele lansate în România în cursul anului 2010.

Fiecare clasare a unui model auto pe prima poziţie în preferinţele unui votant, indiferent de categorie, i-a adus acestuia trei puncte. Locul al doilea a însemnat două puncte, iar locul al treilea - un punct.
MAŞINILE CÂŞTIGĂTOARE

Dacia Duster, marele câştigător al concursului Autovot 2011, a primit în total 5625 de puncte. Victoria la general s-a datorat mai ales faptului că Dacia Duster a câştigat la diferenţă mare categoria Best Buy (Raport Calitate/Preţ). Modelul românesc a primit 4641 de puncte, dublu faţă deVolkswagen Passat (locul al doilea – 2285 de puncte) şi mai mult decât triplu faţă de BMW Seria 5 (locul al treilea – 1430 de puncte).

sursa: automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu