joi, 24 februarie 2011

Dacia Duster: 3 stele la EuroNCAP !

Dacia Duster a fost testată de EuroNCAP în cadrul celei mai recente sesiuni de crashteste. Modelul din Mioveni a obţinut trei stele, la acelaşi nivel cu fraţii de gamă.



Patrick Pelata declara, în 10 septembrie 2009.

“Nu, nu vom avea cinci stele la Dacia în viitorul apropiat. Majoritatea testelor de siguranță sunt relevante, dar în cea mai noua variantă a testelor EuroNCAP credem că sunt lucruri care nu sunt esențale pentru siguranță și în acest caz nu le vom pune pe modelele Dacia. De ce? Pentru ca oamenii nu mai sunt dispuși să platească în plus pentru tehnologii noi, cum o făceau pe vremuri. De aceea Dacia are succes în Occident, mai ales în Germania, pentru că plătești pentru mai puține lucruri, adică doar pentru cele de care ai cu adevărat nevoie”.

Mai mult, într-un material redactat după lansarea lui Duster pe piața din România, jurnaliștii de la Libertatea confirmau încă o dată cu nu trebuie să ne așteptăm la minuni din partea lui Duster: “Am vrut să obţinem un preţ bun pentru SUV, aşa că nu am montat anumite echipamente pe maşină. Suntem siguri că nu vom obţine 5 stele, deşi noi tindem în viitor spre acest lucru”, spuneau oficialii Dacia citați de Libertatea.



Deci, carcotasii fara cultura in domeniul auto sa puna mana si sa se mai informeze inainte de a scrie tot felul de stiri fara nici o noima...ca majoritatea celor care injura Dacia, ironic si chiar hilar, o fac pentru ca nu-si permit o masina Dacia…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu