miercuri, 26 ianuarie 2011

Viitorul model Dacia este inimaginabil


Stephen Norman, directorul de marketing al Grupului Renault la nivel mondial, a declarat într-un interviu acordat jurnaliştilor francezi de la Caradisiac că următorul model Dacia va fi lansat în primăvara anului viitor, acesta urmând să fie "unul excepţional". Conform oficialului Renault, caracteristica principală a noului model - este faptul că formele sale sunt imposibil de imaginat.


"Următorul model Dacia va fi unul excepţional prin faptul că nici măcar nu vă puteţi imagina forma sa. Acesta va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva din 2012. Ulterior, veţi fi martorii unei lărgiri ale gamei. Ceea ce vă pregătim, lăsând la o parte marketingul, este o gamă ceva mai mare de modele pentru ca din ce în ce mai mulţi clienţi să înţeleagă avantajele pe care le are această marcă", a declarat Norman.

Întrebat despre potenţialul "canibalism" care ar putea să afecteze gamele Renault şi Dacia (Clio-Sandero şi eventual Duster-Koleos), Stephen Norman a exclus o astfel de idee, argumentând cu faptul că atât marca Dacia, cât şi marca Renault au crescut în 2010 pe pieţele pe care acestea se regăsesc împreună.

"Dacia a explodat, Renault a progresat. Nu există nici măcar o regiune a lumii pe care Renault să nu fi progresat în 2010. În plus, colaborarea dintre Dacia şi Renault este studiată de toate companiile lumii ca un model de succes", încheie Norman.

via | Caradisiac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu