marți, 18 ianuarie 2011

Monovolumul Dacia va fi lansat in 2012



Monovolumul Dacia va fi lansat in 2012 si va fi produs in Maroc in doua variante, una de familie si una utilitara, potrivit publicatiei franceze "L’argus". Noul model va fi al cincilea membru al familiei Dacia, dupa berlinele Logan si Sandero, breakul Logan MCV si vehiculul sport utilitar Duster.

"L’argus" noteaza ca monovolumul Dacia, la fel de spatios ca Renault Grand Scenic, va costa cat un Modus. MPV-ul Dacia va costa de la 13.000 de euro in versiunea pe benzina si 15.000 de euro in cazul celei diesel, cu circa 2.000 de euro mai mult decat break-ul MCV in versiunea cu sapte locuri. Noul model Dacia va fi dotat in cazul versiunii diesel cu motor 1,5 dCi, de 90 si 105 cai putere. In cazul versiunii pe benzina, va fi folosit probabil motorul 1,2 TCE de 100 de cai putere, se arata in articol.

Totodata, este posibil ca viitoarea generatie Renault Kangoo sa fie vanduta sub sigla Dacia pe unele piete. Versiunea utilitara va avea usi laterale culisante si usi de spate asimetrice, asemanatoare cu cele ale Logan MCV. Renault asambleaza din 2003 vehicule utilitare Kangoo si versiuni ale familiei sale in uzina din Casablanca, unde sunt fabricate si modelele Logan si Sandero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu