sâmbătă, 23 iulie 2011

"Duster 4X4 Everyone" - Transilvania Adventure Trophy 2011

O mica incursiune in cursa de masini in cadrul competitie Transilvania Adventure Trophy 2011 pentru pasionatii auto.

In cadrul cursei ce s-a desfasurata pe langa Deva, masinile Dacia Duster au fost aplaude si apreciate de toata lumea pentru comportamenul lor offroad exemplar dar si pentru spiritul de echipa al coechipierilor care au ajutat alte echipaje.



Echipa Duster 4x4 EVERYONE, formata din Alain Dubos (pilot), Marian Marin (copilot), Karol Constantin Pereteanu (pilot) si François Le Galliot (copilot) s-a pozitionat in prima treime a clasamentului final al Transylvania Adventure Trophy si a obtinut un rezultat mai bun decat la prima participare.

Aventura Offroad nu se incheie aici pentru clubul Duster 4x4, deoarece saptamana viitoare, intre 26 - 30 iulie, echipa va participa la Romanian Extreme Adventure care are loc la Buzau.

Un comentariu:

  1. De performante nu m-am indoit niciodata la Duster-ul de 4x4 dar ce ma intreb este cum de nu intra apa in pistoane! Nu vad o conducta de aer externa, nu stiu chiar cum sa numesc acel burlan care la unele masini de teren iese din compartimentul motor si se continua pana la nivelul cabinei.

    RăspundețiȘtergere