sâmbătă, 9 iulie 2011

Francois Delecour in Cupa Dacia la Raliul Sibiului



Francois Delecour a luat startul la Sibiu cu o Dacia Logan, Radu Dumitriu a revenit in dreapta lui Grigorescu.

Francois Delecour a luat startul in Raliul Sibiului cu o Dacia Logan, in varianta de Cupa Dacia a masinii autohtone. Binecunoscutul pilot francez a dat curs invitatiei Environment Sport Development, partener al Mach 1 Sport Management, impreuna cu navigatorul Jean-Philippe Savoye.



O alta surpriza din partea Mach1 Sport este revenirea lui Radu Dumitriu in dreapta lui George Grigorescu, reintregindu-se astfel un cuplu legendar al automobilismului romanesc, campion absolut in 1996. Cei doi raman fideli firmei cu care au obtinut cele mai mari succese, urmand sa ia startul cu un Renault Clio R3, inscris la clasa 5.

Francois Delecour, care a luat startul cu o Dacia pregatita de Mach1 nu a punctat in clasamentul Cupei Dacia, participand doar la clasa 9, insa este un excelent etalon pentru cei cu bugete reduse, referitor la ce se poate face cu un Logan.

Francois Delecour a revenit in activitatea competitionala in ianuarie 2011, ocupand locul al cincilea la Monte Carlo, cu un Peugeot 207 S2000, sustinand campania "Visit Romania". Delecour nu fusese la cel mai inalt nivel din 2007, cand a alergat alaturi de Melanie Ronfort in campionatul francez de asfalt, cu un Porsche 911 GT3, dupa ce cariera sa in campionatul mondial fusese incheiata la Mitsubishi in 2002, dupa doua accidente de cosmar. Delecour, in varsta de 48 de ani, ramane un pilot emblematic pentru anii '90, cand a obtinut cele mai bune rezultate ale sale, cea mai buna performanta ramanand titlul de vicecampion mondial cucerit alaturi de Ford in '93, cand a obtinut trei din cele patru victorii ale sale in CM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu