marți, 12 iulie 2011

Dacia Popster va avea doua modele

Au apărut primele imagini cu modelul Dacia Popster care va fi lansat în primăvara lui 2012, scrie autoexpress.co.uk. Maşina va costa circa 15.000 de euro şi va fi cea mai încăpătoare Dacie produsă până acum.

Dacia va lansa pe piaţă două modele de maşini: J92 (Dacia Popster) - un minivan de dimensiuni mari cu uşi glisante - şi K67 - o maşină de dimensiuni mai mici, varianta utilitară. Dacia Popster va fi o maşină robustă cu stopurile montate mai sus, însă nimeni nu ştie momentan cum va arăta automobilul. În interior, cumpărătorii se pot aştepta la un spaţiu destul de mare cu şapte locuri distribuite pe trei rânduri.

După cum se poate observa în imaginile publicate de Autoexpress, este vorba de două variante de Dacia Popster. Una cu jante de aliaj, de dimensiuni mai mari şi uşi glisante şi una de dimensiuni mai reduse, cu jante din oţel. Cel mai probabil este vorba de varianta utilitară a MPV-ului, o versiune mai spartană a Popsterului pentru pasageri.

Varianta cu dimensiuni mai generoase va fi cea mai mare Dacie din istorie, fie că e vorba de lungime, înălţime sau lungime.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu