sâmbătă, 2 iulie 2011

Dacia S.A. ar putea sponsoriza echipa din Mioveni

Constructorul de automobile, Dacia, este foarte aproape de o revenire in fotbalul romanesc, compania detinuta de francezii de la Renault fiind pe punctul de a semna un contract de sponsorizare cu echipa Dacia Mioveni, proaspat promovata in Liga 1.

Conform editiei tiparite a cotidianului Ring, autoritatile locale din Mioveni, in frunte cu primarul orasului, au reusit sa ii convinga pe francezi sa revina in fotbalul romanesc, dupa mai bine de un deceniu.

Astfel, Automobile Dacia S.A. ar putea vira in conturile echipei din Mioveni aproximativ un milion de euro pe an, una din cele mai mari sume platite de un sponsor principal unei echipe din Liga 1.

"Purtam negocieri de mai multa vreme si suntem foarte aproape sa le si finalizam. Este dificil sa-i convingem pe francezi in conditiile in care vad si ei ce se intampla in fotbalul romanesc. E normal, au si ei conditiile lor, vor sa vada un proiect si sa avem obiective cat mai indraznete. Speram sa reusim si sa jucam in noul sezon cu numele Dacia pe tricouri", a dezvaluit o sursa din cadrul clubului argesean.

Cei de la Dacia au revenit puternic in sport in ultima vreme, sponsorizand atat echipa nationala, cat si formatia Udinese, din Serie A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu