marți, 19 iulie 2011

Unde sunt vechile masini de competitie ?!

Scriu acest articol in ideea de a vedea pe unde au ajuns vechile automobile de competitie...stiti unele care au fost salvate si restaurate?
Sau stiti altele care au ajuns parasite si ar avea nevoie de restaurare??Unde sunt faimoasele masini de curse de altadata??
Vechile Dacii de uzina??
Super Novele Turbo??
etc....
De ex. stiu ca BMW-ul 2002 AC Schnitzer cu care a alergat batranul Borbely e restaurat curand l-am vazut din nou in actiune.
Sau de exemplu....nu-i pacat cum a ajuns Barchetta facuta de Hirschvogel?? e o pagina de istorie care un pasionat ar putea sa o readuca la viata. De multe ori stau si ma intreb... "Unde sunt vechile masini de competitie ?",chiar le-au topit pe toate ? unde au disparut toate automobilele (Dacia, Oltcit, Lada,Easterele si ce mai erau) pregatite pentru raliuri ? Cu toate ca, in colectiile de reviste "autoturism" editata acr, era plin de ele.Daca chiar au ajuns la fier vechi.....Traiasca Romania...inca o dovada a faptului ca rumanu` nu are egal....
Rusine alora care au facut o asemenea "crima" !
Totusi cred ca multe masini de genul asta zac si putrezesc prin curtile a fel si fel de interprinderi dezafectate de prin toata tara, in loc sa fie restaurate...
Pacat, mare pacat !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu