marți, 5 iulie 2011

Dacia 1410 Sport Old School - No.281 `84

Astazi va prezint masina unui baiat care merita toata admiratia si respectul pentru pasiunea si efortul depus. Se numeste George Popa si este din Alba Iulia !

Trebuie sa remarc faptul ca tot din Alba Iulia este si proprietarul unei alte frumuseti de odinioara ( BTL-ul ). Se pare ca exista o emulatie in partea locului spre retro, bun gust si pasiune pentru Dacia.
Si ca sa il citez pe proprietar : "Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie !" spun ca masina se vrea o replica a vechilor masini care alergau in Campionatele de Viteza pe Circut si Coasta.
Vazand pe strada o asemenea masina, imi dau seama ca munca, nervii si toate cele necesare nu sunt in zadar, iar banii nicidecum aruncati pe geam.
Nu am vazut de foarte mult timp o Dacie care sa imi starneasca nostalgia curselor de altadata, dar asta a lui George ... chiar m'a dat pe spate. Felicitari .






Un comentariu:

  1. una dintre cele mai frumoase dacii pe care am vazuto felictari proprietarului ptr munca depusa si speram la cat mai multe dacii in acest fel

    RăspundețiȘtergere