marți, 24 ianuarie 2012

Facelift Duster inspirat de Lodgy

Un designer amator a creat o ipoteză de design ce vizează facelift-ul lui Dacia Duster. Modelul a primit o capotă cu o formă inspirată din cea a lui Lodgy.



În timp ce Dacia se pregăteşte de lansarea lui Lodgy, fanii mărcii îşi imaginează deja cum ar arăta celelalte modele din gamă cu partea frontală a noului monovolum, scrie automarket.

Prima "victimă" a fost Duster, iar realizatorul acestei imagini prelucrate digital susţine că ipoteza realizată de el ar fi potrivită pentru un facelift.

Redesign-ul digital al lui Duster a fost concentrat pe partea frontală, posteriorul şi profilul nefiind schimbate.

Pe lângă blocurile optice ale lui Lodgy, modelul a primit o capotă cu o formă inspirată din cea a lui Lodgy, inscripţionată "Duster", amintind de modelele celor de la Land Rover.

Grila faţă prezintă o schimbare interesantă, marcând cel mai interesant element al acestei ipoteze. Sigla Dacia a fost integrată în grilă într-un mod elegant, iar partea superioară a grilei şi-a păstrat banda cromată, dar aceasta a primit un finisaj satinat.

via: realitatea.net

Un comentariu:

  1. chiar arata foarte bne dar si spatele treb modificat dar dak ar scoate asa un duster cred ca ar fi un succes urias pentru dacia

    RăspundețiȘtergere