joi, 5 ianuarie 2012

Dacia Duster depaseste Bugatti, intr-un clasament al Top Gear

Intr-un top realizat de revista Top Gear al celor mai asteptate masini ce vor fi lansate in 2012, Dacia Duster se afla la loc de frunte, alaturi de marci celebre precum Jaguar sau Porche.Mai mult, Dacia Duster este masina preferata a lui James May, unul dintre prezentatorii cunoscutei emisiuni, dupa cum precizeaza chiar acesta, in topul realizat de Top Gear.

"Anul acesta este mare pentru una din marcile favorite ale lui James. Pentru prima data cei de la Dacia intra pe piata britanica si aduc si un Duster cu ei. Pentru numai 11.000 de lire sterline poti avea un mijloc de transport ieftin, onest si robust. Poti spune, de asemenea, tuturor ca ai o Dacia si sa castigi astfel puncte la James May", scrie Top Gear.

Modelele selectate de Top Gear sunt Pagani Huayra, Porsche 918, Jaguar C-X16, Dodge Viper, Dacia Duster, Alfa Romeo 4C, Bugatti Galibier, Renault Twizy, Ford GT500, Peugeot 208.

In top, Dacia Duster se afla pe locul sase, imediat dupa Dodge Viper. Masina fabricata in Romania sub auspiciile Renault depaseste marci de lux, cum ar fi Alfa Romeo sau Bugatti.

Dacia Duster bate Volkswagen Polo in top zece masini preferate de francezi

In decembrie, aceeasi Dacie Duster s-a aflat pe pozitia a noua in preferintele clientilor francezi, potrivit unui raport al Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA) privind evolutia pietei de autoturisme din Franta in primele 11 luni ale anului.

sursa: ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu