duminică, 15 ianuarie 2012

Dacia Lodgy va ajunge pe piata din Romania in aprilie

Uzina din Renault din Maroc va incepe saptamana viitoare productia noului model Dacia Lodgy. Primul monovolum Dacia va ajunge pe piata din Romania in aprilie. Pana atunci insa, il puteti zari, cu putin noroc, si pe soselele din Arges, unde producatorii l-au scos la teste. Cativa amatori l-au filmat la drum.


In varianta de baza, cu un pret de sub 10.000 de euro, Dacia Lodgy va fi cel mai ieftin monovolum compact de pe piata, adversarii sai, precum Chevrolet Orlando, Renault Grand Scenic sau Citroen C4 Picasso pornind de la scoruri cu cel putin 50% mai mari.

Lungimea lui Lodgy va fi de 4,50 metri, cu doar 6 centimetri mai mica decat a Renault-ului Grand Scenic, de pilda. Iar masina va fi disponibila in 5 sau 7 locuri, dar, spre deosebire de Grand Scenic, va fi mai slab finisata si accesorizata.

Paleta de motorizari a Daciei Lodgy est clasica. Pe benzina, in functie de piata, vor fi oferite propulsoarele 1.6 MPI, de 85 CP, si 1.6 litri 16 V, de 105 CP. Iar amatorii de motoare diesel vor avea la dispozitie binecunoscutul motor 1.5 dCi, de 75, 90 sau 105 CP.

sursa:a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu