duminică, 4 decembrie 2011

Lansare oficiala Dacia Lodgy la Salonul Auto de la Geneva

Dacia Lodgy este cel de-al saptelea model din gama Dacia si va fi prezentat in premiera mondiala in martie 2012, la Salonul Auto de la Geneva. Lansarea comerciala va avea loc imediat dupa, in aprilie.



Directorul gamei Entry a Renault, Eric Pasquier, este de parere ca Lodgy va fi un succes comercial la fel ca SUV-ul compact Duster, pentru care tintele de vanzari au fost depasite de aproape trei ori decat cele estimate initial.

“A inceput productia de preserie, testam uzina. Productia de serie va demara la sfarsitul lunii februarie, inceput de martie. Vanzarile incep in aprilie”, a spus Padquier catorva jurnalisti romani care sunt prezenti in Franta, la Val Thorens, unde varianta de competitie a monovolumului Dacia, denumita Logdy Glace, concureaza in prima etapa a Trofeului Andros – cunoscuta competitie auto pe gheata.

Oficialul Renault a explicat ca dezvaluirea masinii de curse inainte de cea de serie este o strategie care permite publicului sa se obisnuiasca cu numele si cu trasaturile estetice pe care le va avea masina de serie, asa cum s-a procedat Renault si in 2009, cu Duster.

“Ideea este sa promovam noul model diferit fata de lansarile normale. Asa am facut si acum doi ani cu Duster, acum este al treilea an in care concuram in Trofeul Andros si ne-am gandit ca este mai interesant sa utilizam noul model decat sa venim iar cu Duster. Este un mod nou de a prezenta masini, facem un mic teasing inainte de a prezenta varianta de serie. Aceasta este ideea Dacia, sa fie un pic diferita”, a explicat Eric Pasquier.

El a adaugat ca Lodgy este un model complementar in gama Dacia, iar Logan MCV va fi pastrat.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu