duminică, 11 decembrie 2011

Gala Campionilor FRAS 2011



Ieri, începând cu orele 13.00, mașinile de competiție și-au incins motoarele pentru ultima dată în acest an, iar locurile de copilot au putut fi ocupate de invitati și jurnaliști prezenți la eveniment.
Vali Porcișteanu, Marco Tempestini, Dan Gârtofan, Manu Mihalache, Lucian Boroianu, Paul Andronic, Ștefan Giui Junior, Costi Stratnic, Adrian Grigore, Bogdan Năstase și invitatul special Florentin Petre au oferit o reprezentație spectaculoasă de îndemânare şi măiestrie la volan pe asfaltul și macadamul din fața Hotelului RINA Sinaia până în jurul orelor 16.00.
De la orele 18.00, toți sportivii care au concurat, anul acesta, în cele 7 campionate organizate sub egida FRAS, au fost invitați la festivitatea de premiere, la Casino Sinaia, unde au fost premiați piloțiii cu cele mai bune rezultate din sezonul 2011.
„Gala Campionilor de la Sinaia este deja o tradiţie frumoasă pentru sfârşitul oficial al sezonului competiţional, care nu ar fi fost posibilă fără implicarea şi sprijinul d-lui primar Vlad Oprea şi a echipei dumnealui. Ne bucurăm pentru al şaselea an consecutiv de susţinerea partenerului nostru Dunlop, care ne este alături şi în Campionatele Naţionale de Raliuri, Viteza în Coastă şi Karting. Îi aşteptăm pe sportivi la acest eveniment care le este dedicat şi sperăm că vor fi alături de ei, ca în fiecare an, oficialităţi şi jurnalişti, pentru a asista la Gala sportului cu motor pe patru roţi, în România”, a declarat dl Ovidiu Mazilu, preşedintele FRAS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu