vineri, 23 martie 2012

"Zilele Service Dacia"

In perioada 26-31 martie 2012, in reteaua autorizata Dacia se desfasoara campania promotionala "Zilele Service Dacia".

Toti clientii care vor vizita atelierele de reparatie mecanica Dacia pe durata campaniei pentru achizitionare si/sau schimb de anvelope sau pentru o interventie in service in valoare de minim 50 lei (TVA inclus) vor beneficia de oferte atractive si premii garantate.

La "Zilele Service Dacia", posesorii de vehicule Dacia pot beneficia de montajul, echilibrarea anvelopelor de vara si depozitarea anvelopelor de iarna pe timp de sase luni, la pretul de numai 15 lei/pneu (TVA inclus). Capacitatea totala de stocare a pneurilor pe care o ofera reteaua autorizata Dacia se ridica la 50.000 anvelope. Pentru aceasta campanie, Dacia pune in joc peste 10.000 premii.


Unul din patru clienti Dacia are sansa de a castiga pachetul promotional care include montajul, echilibrarea si depozitarea anvelopelor intr-un hotel de pneuri Dacia, totul gratuit. Celelalte premii constau in: cupoane-cadou in valoare de 50 lei (TVA inclus), care pot fi utilizate la viitoarele interventii intr-un service Dacia; cupoane de reducere in valoare de 25% pentru obiectele disponibile pe site-ul www.dacia-merchandising.ro; machete cu monoposturi de Formula 1 Renault; lichid pentru spalarea parbrizului in cantitate de 5l.

In cadrul campaniei, Dacia propune o oferta foarte avantajoasa la achizitia de anvelope de vara noi: anvelopele Motrio pentru Dacia Logan 185/65 R15 vor fi disponibile in retea la pretul recomandat de numai 209 lei (TVA inclus), pe anvelopa. Posesorii de card Dacia au posibilitatea de a plati in 6 rate cu dobanda 0 si DAE 0 (zero). Toate detaliile referitoare la campania Zilele Service Dacia sunt disponibile in regulamentul de concurs, publicat pe site-ul www.dacia.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu