vineri, 23 martie 2012

Spatiozitatea oferita de Lodgy

Dacia a publicat doua filmulete care promoveaza cea mai noua propunere a constructorului auto roman. Monovolum Lodgy poate fi achizitionat la un pret de baza de 9.500 euro, cu TVA inclus.

Noua Dacia Lodgy, lansata oficial la Salonul Auto de la Geneva, este promovata de producatorul auto in doua noi video-uri. Primul prezinta sistemul de navigatie MediaNav, iar in al doilea ni se explica cum nu trebuie sa alegem intre spatiozitatea oferita la interior si capacitatea de incarcare a portbagajului. Lodgy le impaca pe toate.

MPV-ul masoara 4,5 metri in lungime si 1,75 metri in latime, fiind disponibila atat cu cinci locuri, cat si cu sapte. Portbagajul ofera 207 litri in cazul ultimei variante si 827 litri in cazul versiunii cu cinci locuri. Daca ultimul rand de scaune este rabatat, volumul creste la 2.617 litri.

Gama de motorizari cuprinde doua unitati pe benzina: 1.6l 85 CP şi propulsorul TCe 115. Pe frontul diesel, avem unitatea 1.5 dCi, declinata in doua varianta de putere (90 CP si 110 CP).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu