joi, 15 martie 2012

Dacia Logan Tuning by Calin

Desi am fi fost tentati sa credem ca tuningul din Romania se indreapta catre simple prelungiri pentru spoilere si indepartari de embleme, Calin din Baia Mare ne demonstreaza ca suntem pe cale sa ne inselam. Nu de alta, dar Logan-ul sau proprietate privata se bucura de unul dintre cele mai cuprinzatoare pachete de tuning pe care le-am intalnit vreodata pe un automobil Dacia.


Body kit complet, usi fata cu deschidere verticala si un paintjob in doua culori, acompaniat pe-alaturi de tatuaje razboinice. Pe scurt, acestea sunt principalele elemente stilistice care ies in evidenta atunci cand vine vorba de aceasta Dacia Logan, ce poate fi admirata pe strazile din Baia Mare. Sa o luam insa cu inceputul.

Chiar daca Dacii Logan modificate vedem la mai tot pasul, exemplarul cu pricina reuseste sa se faca remarcat printr-o serie de modificari unice. Una dintre cele mai remarcabile imbunatatiri aduse caroseriei este reprezentata de noul body kit, ce cuprinde in a sa reteta numeroase componente. Mai exact, spoilerul fata a fost complet redesenat, capota motorului 'trasa' peste faruri, iar grila frontala ce vine in echiparea standard inlocuita cu una noua, mult mai agresiva.

De asemenea, aceeasi doza de extrem prezenta in partea din fata o regasim si in spate, acolo unde automobilul autohton a fost inzestrat cu un nou spoiler si doua eleroane - dintre care unul pentru plafon si unul dedicat portbagajului. Privit din lateral, Logan-ul atrage atentia asupra sa prin pragurile restilizate, extensiile pentru aripi si usile cu deschidere verticala. Odata montate toate componentele, caroseria s-a lasat vopsita intr-o combinatie de negru / portocaliu si acoperita de tot felul de tatuaje razboinice. La final, noile blocuri optice ii confera acestei Dacii Logan un aspect mult mai modern ca pana acum, pachetul exterior fiind completat de un set de jante pe 18 inci, combinate cu o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri..

Dar asta nu e tot. Lista cu modificari impresionante continua si la interior, cuvantul de ordine prezent aici avand stransa legatura cu piele. Da, avem o Dacia Logan cu bord imbracat complet in piele, cu usi imbracate in piele si, nu in ultimul rand, cu scaune imbracate in piele. Scaune care, pe deasupra, mai sunt si incalzite! In plus, bancheta spate a fost indepartata, spatiul rezultat fiind insarcinat cu gazduirea unui sistem audio de inalta fidelitate - sistem audio format din componente marca Pioneer si Vibe.


ar pentru ca meniul sa fie complet, automobilul romanesc a primit si o serie de bunatati de ordin tehnic, ce vin sub forma unei cresteri de putere. Intr-o alta ordine de idei, asta inseamna ca propulsorul de 1.6 litri ascuns sub capota se bucura de prezenta unei unitati de control optimizate si a unei noi galerii de evacuare, rezultatul fiind o putere maxima ce se invarte undeva in jurul a 110 CP.sursa: 4tuning.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu