luni, 19 martie 2012

Prima serie limitată Duster Prestige

Dacia Duster Prestige se remarcă prin diferite îmbunătățiri de ordin stilistic, datorită pachetului Look oferit standard. Astfel, la exterior, modelul se distinge prin aspectul de crom satinat al oglinzilor retrovizoare, al barelor de pavilion longitudinale sau la nivelul scuturilor de protecție față și spate. Geamurile posterioare și luneta au tentă fumurie, iar pachetul include și jantele din aluminiu cu dimensiuni de 16 inci.

Interiorul lui Duster Prestige dispune standard de pachetul ˝Cuir˝ (Piele), aer condiționat și noul sistem audio cu radio CD/MP3 cu satelit de comandă pe volan, funcție Bluetooth, priză jack și USB. În privința siguranței, Dacia Duster Prestige este echipat cu airbag-uri pentru sofer si pasager, două airbag-uri laterale în față și dispune de sistemele ABS, EBV și AFU (asistență la frânarea de urgență). Opțional, sunt disponibile dotările ESP-ASR și geamurile electrice pentru locurile din spate.

Modelele din seria limitată sunt disponibile din această lună atât în varianta pe benzină, cât și diesel. Pentru un Duster Prestige pe benzină cu motor de 1.6 litri cu 105 CP și sistem de tracțiune 4x2, prețul cu TVA inclus este de 13.900 de Euro. Pentru varianta diesel cu motor 1.5 dCi cu 110 CP și sistem 4x4, prețul cu TVA inclus este de 17.600 de Euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu