miercuri, 22 februarie 2012

Dacia Lodgy in INDIA


Modelul Dacia Lodgy va fi probabil lansat şi pe piaţa din India, având şapte scaune şi acelaşi motor de 1,5 l, care alimentează toate motoarele Renault asamblate în statul asiatic.
Automobilul Dacia Lodgy, care va fi prezentat la Salonul auto de la Geneva în luna martie, va fi lansat pe piaţa românească în luna iunie, a declarat luna trecută directorul comercial al companiei Dacia, Thomas Dubruel.

Această strategie a fost pusă la punct după ce în 2010 a eşuat societatea mixtă creată cu Mahindra pentru a fabrica modelul Logan în India. Acest model a fost lansat în 2007, dar vânzările sale pe piaţa din India nu au înregistrat succesul prognozat. Renault ar putea lansa Dacia Lodgy pe piaţa din India în 2015 sau 2016.

Cu o populaţie de un miliard de locuitori, India este o piaţă de care sunt interesaţi toţi marii constructori auto din lume. În pofida creşterii explozive a vânzărilor de autovehicule înregistrată în ultimii ani, piaţa auto din India are un potenţial uriaş, în condiţiile în care există doar şapte-opt autovehicule la fiecare 1.000 de locuitori.

via: capital.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu