marți, 18 mai 2010

Duster un succes in Italia


Prima săptămână de carieră italiană a lui Duster i-a adus modelului românesc 1800 de comenzi. Weekendul Porţi Deschise a fost de asemenea un succes.
După ce a adunat 10.000 de comenzi în prima lună de la debut pe piaţa din Franţa, Dacia Duster promite un parcurs de excepţie la debut şi în Italia.

Conform presei din Italia, primul SUV al celor de la Dacia a adunat 1800 de comenzi în primele şapte zile de la debutul oficial, 600 dintre acestea fiind realizate în chiar primul weekend în care modelul românesc a fost prezentat în urma unei campanii Porţi Deschise în întreaga Italie. În weekendul de debut, showroom-urile Dacia au primit 33.000 de vizitatori, 4300 dintre aceştia realizând şi un prim test drive cu modelul Dacia.

O analiză care priveşte stadiul şi statisticile comenzilor realizate de clienţii italieni ai lui Duster arată că majoritatea italienilor care au ales modelul Dacia au optat pentru versiunea de top Laureate, 63% din clienţi preferând una dintre motorizările diesel ale SUV-ului românesc. Foarte interesant este faptul ca italienii nu s-au înghesuit la versiunile 4x4 ale lui Duster, doar 30% dintre clienţi căutând tracţiunea integrală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu