vineri, 5 februarie 2010

Dacia Duster in public PROBE



Iata primele imagini cu Dacia Duster in public, aflat intr-o sedinta de teste.
Au fost surprinse primele imagini cu noul model Dacia Duster, aflat in probe in Romania. Desi modelul inca nu a fost prezentat oficial de Dacia, eveniment pregatit pentru Geneva 2010, modelul 4x4 produs la Mioveni a fost deja surprins in public in cadrul unui eveniment.


Dacia Duster va fi disponibil, in versiunile 4X2 si 4X4, cu o motorizare pe benzina - 1.6 16v 110 CP precum si cu doua motoare diesel - 1.5 dCi de 85 CP si 1.5 dCi de 105 CP, prezente deja pe numeroase vehicule din gama Renault.

Fotografiile cu interiorul noului Dacia Duster releva cateva detalii care schimba imaginea unui habitaclu similar cu cel al lui Sandero. Consola centrala si fantele de aer din interior sunt imbracate intr-un plastic lucios, o noutate absoluta la Dacia, iar langa bricheta apare butonul de selectare a modulului 4x4. Mai mult, pentru prima data la un model Dacia, comenzile sistemului audio au fost amplasate sub volan, similar modelului oferit de Renault.


Inca o noutate notabila este prezenta unei tapiterii speciale si a scaunelor imbracate in piele. De asemenea, Dacia Duster va beneficia de cadrane cu o noua configuratie. Chiar daca imaginile nu sunt oficiale, nu exista dubii ca interiorul lui Duster nu va prezenta noutatile despre care am vorbit mai sus. Ramane de vazut daca interiorul prezentat va fi disponibil in versiunea standard, sau daca face obiectul unei versiuni superioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu