sâmbătă, 6 februarie 2010

Australienii de pe Facebook vor Dacia Sandero


Fanii australieni ai lui Dacia Sandero au initiat o petitie pe Facebook prin care cer lansarea modelului romanesc pe aceasta piata.
Succesul in vanzari pe care Dacia il are pe cele mai importante piete ale Europei tinde sa se extinda si in afara ariei in care producatorul de la Mioveni este prezent. Atrasi de raportul pret/calitate excelent pe care il afiseaza modelele Dacia, locuitorii tarilor in care produsele din gama Logan si Sandero nu sunt prezente cer din ce in ce mai insistent aparitia acestora pe aceste piete.
Cel mai recent exemplu vine din indepartata Australie, acolo unde un fan al lui Sandero a initiat pe celebra platforma sociala Facebook o petitie denumita sugestiv
Bring the Dacia Sandero to Australia
Conform mesajului petitiei, australienii isi doresc masina pe aceasta piata tocmai datorita caracterului care a facut-o celebra si in Europa.

"Dacia Sandero este un hatchback cu cinci usi produs de producatorul francez Renault si subisidiarul roman Dacia. Aceasta masina frumoasa nu este disponibila in Australia... inca. Vreau sa initiez o petitie pe care o vor semna fanii modelului Dacia Sandero care ar vrea sa vada aceasta masina pe soselele din Australia", scrie petitionarul, care enumera in continuare principalele avantaje de piata ale lui Sandero. Printre acestea se numara "o masina cu patru usi foarte frumoasa", "foarte economica" si, evident, "ieftina si ieftina ca intretinere". Mai mult, chiar daca Sandero a primit trei stele la testele EuroNCAP, australienii considera ca Sandero este o masina "Foarte-foarte sigura pentru ocupanti".

Deocamdata, grupul de initiativa are 42 de membri, multi dintre acestia amintind de episodul Top Gear in care cei trei prezentatori s-au plimbat prin Romania si in cadrul caruia Dacia Sandero a fost laudata de James May

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu