luni, 11 ianuarie 2010

Renault a inceput sa produca Sandero in Rusia


Uzina din Moscova ridicata de Renault impreuna cu oficialitatile capitalei ruse a inceput sa produca Sandero. Pana acum, aici era produsa doar gama Logan.
Renault a inceput productia primelor exemplare Sandero asamblate la fabrica moscovita Avtoframos, acolo unde producatorul francez scoate deja de pe linia de productie gama Logan destinata pietei rusesti.

Daca deocamdata este vorba de o gama pre-serie care are rolul de a-i familiariza pe munctorii uzinei cu cerintele tehnice ale noului model, productia lui Sandero va intra la foc automat la Moscova in februarie, urmand ca primele livrari catre clienti sa fie facute in primavara anului viitor.

Pentru a reusi sa faca fata fluxului de productie marit, uzina Avtoframos din Rusia a primit o investitie de 100 de milioane de euro, urmand ca din fabrica moscovita sa poata pleca spre dealeri 160.000 de masini pe an.

Gama Sandero pe care Renault o va pune in circulatie in Rusia nu dispune de niciun motor diesel, singurele versiuni disponibile in momentul lansarii urmand sa fie "benzinele"de 1.4 litri si 75 CP si cea de 1.6 litri si 102 CP, ambele cuplate la o transmisie cu cinci trepte.

Un comentariu:

  1. O CORECTURA , CRED EU ! POATE GRESESC DAR IN RUSIA SE ASAMBLEAZA SANDERO NU SE PRODUCE ACOLO ! TRIMITEM CKD DE LA MIOVENI PIESE ACOLO !
    DECI EI DOAR ASAMBLEAZA !

    RăspundețiȘtergere