miercuri, 20 ianuarie 2010

Dacia Duster pe piata in luna mai



Dacia Duster va fi dezvaluit in premiera la Geneva si va fi lansat in Romania in luna mai. Pretul oficial nu este cunoascut inca, dar acesta va fi mai scazut decat al tuturor modelelor concurente.
Dacia va aduce la Salonul Auto de la Geneva, in premiera mondiala, SUV-ul Duster, modelul urmand sa fie mai apoi comercializat in Romania. Potrivit unor declaratii oficiale facute de Jaques Chauvet, presedintele consiliului de administratie al Dacia, SUV-ul va putea fi testat de jurnalisti in luna aprilie, urmand ca o lansare comerciala sa aiba loc in mai.

Despre pretul de la care va porni modelul 4x4, Chauvet nu a spus decat ca va fi o valoare foarte buna, raportul fiind acelasi cu cel al modelului Logan. Nu exista informatii nici despre numarul de unitati pe care francezii vor sa le produca anual la Pitesti, Chauvet declarand ca exista in prezent o flexibilitate mare a capacitatii de asamblare, care se va adapta in functie de cerere.

Planurile de viitor ale constructorului roman de automobile sunt din ce in ce mai indraznete, Fabrice Cambolive, directorul comercial Dacia lasand sa se inteleaga saptamana trecuta ca sunt luate in calcul alte doua noi modele. Chauvet nu a oferit prea multe detalii in acest sens, insa a recunoscut ca Dacia isi mentine filosofia low-cost, incercand sa pastreze un pret redus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu