duminică, 17 ianuarie 2010

Loganul merge si cu rulota !


...dat fiind faptul ca rulotismul reprezinta o stare de spirit, o dorinta de a te contopi cu natura si de a petrece timpul liber departe de betoane, aglomeratie si stres, insa aceasta pasiune nu este deloc ieftina asa cum multi isi inchipuie. De exemplu ziua de campare pe litoralul romanesc costa intre 60 si 100 ron, pret la care gasesti si camera la particulari. In plus, rulota agatata de masina creste consumul cu 2,5-3 litri la suta de km ceea ce reprezinta o alta cheltuiala in plus. Iar opritul si camparea unde doresti este problematica pentru ca in multe locuri apare proprietarul terenului si-ti cere bani iar in altele nu ai curaj din cauza faunei cu doua picioare.
O problema o reprezinta si condusul cu rulota in spate, in special pentru cei cu benzinarul de 1,4, pentru ca viteza scade considerabil, undeva la 70-80 km/h la ses iar la munte de multe ori te catari cu viteza a II a, depasirile sunt mult mai largi, iar sprinturile ca si inexistente.
Dar daca treci peste toate acestea nu-ti ramane decat sa te bucuri de natura si de toate frumusetile pe care ti le ofera asa cum face un bun prieten de la Calarasi.

Un comentariu:

  1. suna bine... chiar ma gandeam daca noul meu logan 1.4 merge cu rulota... unde vad cat de grea poate sa fie rulota? paul.

    RăspundețiȘtergere