duminică, 1 aprilie 2012

Primul test cu Dacia Lodgy vine din Franţa


Prima concluzie a francezilor: jurnaliştii de la L'Argus nu le recomandă cititorilor să cumpere versiunea standard a lui Lodgy, care nu are bancheta spate fracţionabilă. De asemenea, versiunea respectivă, care are sub capotă motorul pe benzină de 1.6 litri şi 85 de cai putere, este criticată pentru motorizarea lacomă, lipsa de modulariate şi lista săracă de dotări standard. În plus, interiorul monocrom este caracterizat ca fiind auster.
Dacă testele de presă cu Dacia Lodgy vor avea loc abia peste o lună, jurnaliştii din Franţa au apucat deja să pună mâna pe monovolumul Dacia şi să-l analizeze chiar într-un comparativ static interesant cu Renault Kangoo. Iar primii jurnalişti care au reuşit să aibă în mâini noul Lodgy pentru un test static a fost cei de la publicaţia franceză L'Argus.
Dacia este văzută de cei de la L'Argus ca o marcă matură, iar Lodgy este aşteptat să "zdruncine ordinea naturală a lucrurilor" în piaţă, la fel cum a făcut "rusticul" Logan atunci când a debutat în Europa de Vest. Pe lângă analiza evoluţiei Dacia şi studiul atent al lui Lodgy, cei de la L'Argus au publicat şi câteva recomandări privind configurarea unui Lodgy.

Via: automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu