marți, 3 aprilie 2012

Oficial: Dacia X67

Producătorul auto de la Mioveni va lansa la sfârşitul lui 2012 un vehicul comercial care va purta numele de cod X67, destinat, în principal, clienţilor de flote, a anunţat Thomas Dubruel, directorul comercial al Dacia, potrivit money.ro.

n momentul de faţă, Dacia este lider în segmentul vehiculelor comerciale uşoare, iar la sfârşitul anului va fi lansat un vehicul utilitar de dimensiuni mici ce poartă numele de cod de X67 şi care va consolida poziţia de „number one" a acestei mărci. Thomas Dubruel, directorul comercial al Dacia, spune că noul produs al constructorului va fi un vehicul utilitar în toate sensurile cuvântului. „Va avea acces pentru un europalet şi va fi destinat, în principal, clienţilor de flote, persoane juridice. De menţionat este faptul că acest nou model este total diferit de Lodgy, fiind un produs de sine stătător", a explicat Thomas Dubruel.

El crede că pe piaţa de vehicule comerciale există nevoi mult mai mari faţă de piaţa vehiculelor pentru persoane, iar totul se calculează la preţ per metru cub transportat. „Dacia va veni cu cea mai bună ofertă din acest punct de vedere şi cu cel mai mic preţ pentru metrul cub transportat". X67 va avea şi o variantă destinată transportului de persoane, o versiune versatilă destinată celor care îşi doresc o maşină de familie, dar care poate fi folosită şi ca mijloc de transport de serviciu, o ofertă asemănătoare a grupului Renault fiind gama Kangoo.

Franţa, cea mai mare piaţă pentru Lodgy

Directorul comercial al Dacia spune că are aşteptări mari de la Lodgy şi crede că cel mai bine se va vinde pe piaţa din Franţa.

via: realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu