marți, 15 februarie 2011

Prima etapa de RC DRIFT & RC CRAWLING in 2011


Prima etapa pe anul 2011 al Campionatului National Privat de Rc DRIFT & RC CRAWLING organizat in exclusivitate de Hpi-Racing Romania!!!!

Mai jos oferim prezentarea evenimentului, alaturi de etapele de concurs:

DATA: 26 - 27 Februarie 2011
LOCATIE : IULIUS MALL CLUJ NAPOCA (parter langa fantana arteziana)
ORGANIZATOR : www .HPI-RACING. RO (Ioan Pugna & Andrei Suciu)


Prezentarea Evenimentului

In 26-27 februarie 2011, echipa Hpi Racing Romania , impreuna cu partenerii si prietenii, va aduce al 4-lea eveniment de RC DRIFT organizat in Romania, alaturi de o premiera, primul concurs de RC CRAWLING din Romania.
Prin acest gen de evenimente , incercam sa aducem la un loc pasionatii de automodelism din Romania, de asemenea incercam sa prezentam publicului larg acest gen de concursuri.
Evenimentul va fi impartit in 2 concursuri distincte pe perioada a 2 zile: RC DRIFT si RC CRAWLING.
Concursul de RC DRIFT consta in parcurgerea unui traseu complex de drift realizat in incinta Iulius Mall si se va desfasura pe 2 etape, antrenamente si calificari (Sambata) si finale (Duminica).
Concursul de RC Crawling , in premiera pentru Romania va consta in parcurgerea unui circuit tehnic, construit special pentru acest gen de competitii,traseu format din multiple suprafete de rulare (pamant, noroi,bolovani,pietris,nisip,butuci de lemn, etc), intr-un timp cat mai scurt contra cronometru.
Firma noastra a mai organizat acest gen de concursuri in cadrul mai multor evenimente cum sunt
Napoca Motor Days care s-a desfăşurat în Cluj-Napoca la Expo Transilvania în 30 Octombrie – 1Noiembrie 2009, unde au fost prezenţi peste 33 de concurenti şi in Oradea în incinta Era Shopping Park între 12 şi 13 decembrie 2009.
De asemenea anul 2010 a venit cu o colaborare cu Iulius Mall Cluj-Napoca, locatie unde in data de 12-13 iunie 2010 am organizat cel mai de succes eveniment de RC DRIFT,unde au avut 35 de participanti si peste 3000 de vizitatori pe parcursul a celor 2 zile de concurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu