miercuri, 9 februarie 2011

Dacia Duster a fost votata modelul AUTOBEST 2011


Autobest a marcat implinirea a 10 ani de existenta prin gala de decernare a Premiilor Autobest, ce a avut loc in data de 4 februarie 2011. Evenimentul a reunit peste 100 de reprezentanti de top ai industriei auto. Cel mai important premiu al galei, Autobest 2011, castigat de Dacia Duster, a fost decernat Presedintelui Consiliului de Administratie Dacia, Jacques Chauvet.

Dacia Duster a fost votata modelul AUTOBEST 2011, cu un total de 863 puncte, surclasand Opel Meriva (822 puncte), model aflat pe locul al doilea. Juriul a fost format din jurnalisti auto din 15 tari europene, iar 10 din cei 15 membri ai juriului au votat modelul Duster castigator.


La acceptarea premiului, Jacques Chauvet, Presedinte al Consilului de Administratie Dacia si Director al regiunii Euromed, a declarat: “Premiul Autobest ofera recunoastere unui model care a devenit succes in doar cateva luni de la lansare. Duster reprezinta un succes atat pentru Dacia, cat si pentru Renault, dar si pentru Romania, deoarece Dacia Duster va fi unul dintre cei mai buni ambasadori ai sai in intreaga lume. Cu peste 100.000 de comenzi facute in mai putin de noua luni, Duster s-a transformat intr-un fenomen, atingand pozitii de top in cifrele de vanzari de pe cele mai pretentioase piete ca, de exemplu, Germania, Franta si Italia, dar si in Turcia, Polonia si Republica Ceha. Dacia a devenit mandria clientilor nostri si un simbol al atitudinii SMART BUY.”


Presedintele Autobest, Ilia Seliktar considera ca Duster este castigatorul asteptat al premiului Autobest 2011. ”Duster revolutioneaza segmentul SUV-urilor, promovand un spirit democratic intr-o liga foarte scumpa. Suntem cu totii de acord ca Duster merita cu prisosinta acest premiu”, a precizat jurnalistul bulgar.


Premiul Autobest a fost anuntat la sfarsitul anului 2010, iar, potrivit traditiei, ceremonia de decernare a premiului se desfasoara in tari diferite.

via: daciagroup

Un comentariu:

  1. Ma bucur ca a primit acest premiu, deoarece in ciuda a ce spun altii, Dacia Duster ramane un SUV foarte bun si care este accesibil mai multor clase sociale. :)

    RăspundețiȘtergere