miercuri, 20 aprilie 2011

Noul Logan va fi mai ieftin

Automobile Dacia a depus o cerere de finantare pentru noua generatie Logan 42,42 milioane lei (putin peste 10 milione euro), suma mai mica cu 35% decat cea ceruta si primita pentru Duster, a anuntat compania.

Anul trecut Dacia a primit finantare nerambursabila in suma de 20 milioane lei (circa 4,6 milioane euro) pentru a produce doua noi tipuri de motoare, turbo pe benzina, care vor fi utilizate, printre altele, si pe noul Logan.

Masina este asteptata pe piata in 2012, termen confirmat pana acum doar de un singur oficial Renault, in cadrul unui interviu mai amplu. Inca nu se cunosc prea multe detalii despre noul Logan, dar inaltii oficialii Renault au dat cateva indicii pentru a avea un tablou cat mai complet.

Seful de design al Renault, Larens van den Acker, a spus ca a doua generatie Logan va fi mai germana, mai nordica, onesta ca un Volkswagen, iar directorul programului Logan, Gerard Detourbet, a declarat in exclusivitate pentru 0-100.ro ca masina va fi mai ieftina decat cea pe care o va inlocui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu