joi, 26 august 2010

Baneasa Rally Show



Dupa o perioada de 5 ani in care automobilismul a lipsit din Bucuresti, iata ca editia 2010 a Raliului Tara Barsei “Dunlop-Seat” marcheaza revenirea sportului cu motor.


“Baneasa Rally Show” va insemna, pentru raliul Tara Barsei Dunlop – SEAT, momentul spectacolului de gala. „Toata lumea stie ca acest raliu s-a nascut ca sa inlocuiasca o etapa care urma sa fie organizata la Bucuresti. Ne-am gandit ca la cinci ani de la acea intamplare sa ne intoarcem in capitala pentru un show automobilistic de gala”, a motivat Bela Stoica, presedintele Auto Blic, grupare ce organizeaza acest raliu.



Asadar, vineri, 27 august, parcarea Baneasa Shopping City va gazdui bolizii si pilotii acestora, intr-un spectacol precedat de o serie de evenimente speciale. Progamul zilei este urmatorul, dupa cum informeaza organizatorii:

Florentin Petre, fostul mijlocaş al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti şi al reprezentativei României, va participa începând cu ora 18,00 la cursele demonstrative cu automobilul său de raliu, un Renault Clio S1600, cu care concurează în Campionatul Naţional de Circuit al Bulgariei, unde, după patru etape, ocupă prima poziţie în clasamentul general la grupa A6.

De la ora 13.00- curse demonstrative oferite de piloti profesionisti insotiti de vedete ale sportului si din showbiz

De la ora 17.00 – evolutii spectaculoase oferite de piloti de la doua scoli de karting, din Brasov si Campulung Muscele; motociclism; defilare de masini de epoca; derapaje controlate

De la ora 19.00 – Baneasa Rally Show: proba speciala prolog a raliului “Tara Barsei Dunlop-Seat”, cu participarea celor mai buni piloti de raliu din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu