vineri, 16 aprilie 2010

Auto Europa Timisoara - Lansare Dacia Duster


Lume multa si, mai ales, lume buna la Show-room-ul Dacia al Auto Europa de pe Calea Sagului, acolo unde, joi, s-a lansat primul SUV romanesc si totodata al saselea model al constructorului Dacia.
A fost dealtfel si prima zi a operatiunii Porti Deschise care, pana duminica, da prilejul tuturor doritorilor sa calce pragul show-room-urilor Dacia pentru a vedea si studia in amanuntime noul produs auto autohton. Exponatele acopera toate cele trei variante de echipare Duster, Ambiance si Laureate, iar cei de la Auto Europa se asteapta la o afluenta apreciabila pe parcursul Portilor Deschise, dat fiind pe de o parte interesul pe care il starneste Duster, manifestat in chiar prima zi a evenimentului, cat si programul generos – intre orele 8,00 si 19,00 – in care masinile sunt prezentate.

Joi, unul din vizitatori a fost chiar Mircea Bacala, prefectul judetului Timis, a carui alocutiune a deschis totodata si momentul festiv al primei zi de lansare. Abordat de ziaristi in legatura cu o eventuala achizitie, prefectul de Timis a dat, zambind, un raspuns diplomatic: „E frumoasa masina, dar acum am alte prioritati”.

A urmat un alt moment cheie, la propriu si la figurat, asteptat la orice lansare de acest tip: „Jocul Cheii”, in care fiecare vizitator primeste o cheie si, daca norocul ii surade si cheia se potriveste unei masini expuse, s-a impropeietarit pe loc cu o masina nou-nouta. Sunt patru Duster puse in joc, astfel incat un drum la Auto Europa in timpul Portilor Deschise trebuie trecut obligatoriu in agenda.

Oricum, dincolo de simpla vizionare, si daca nu ati avut noroc în Jocul Cheii, nu va ramane decat sa achizitionati unul din tipurile de Duster expuse cu bani pesin. Modelul 4x2 poate fi cumparat chiar de luni, prima zi dupa Portile deschise, in timp ce daca va inscrieti la un 4x4 veti mai avea de asteptat inca doua-trei luni.
Modelul va fi comercializat la preturi pornind de la 10 500 de euro (cu TVA inclus) pentru versiunile 4X2 şi de la 12 300 de euro (cu tot cu TVA), în cazul versiunilor 4X4. Clientii pot opta intre un motor pe benzina de 1.6 16V de 105 CP si doua motorizari diesel 1.5 dCi de 85 CP, respectiv 110 CP. Cea mai scumpa varianta, Laureate, are un pret ce pleaca de la 11 900 si ajunge la motorizarea 1.5 dCi 4x4 la 15 600 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu